Liikkuvat jalat

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

KAUHAJOKI

040 762 2757

Soita ja kysy lisää:

040 762 2757

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen
Sanssinkuja 2 Linja-autoasema
61800 KAUHAJOKI

Y-tunnus: 21237912
Puh: +358407622757

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jalkahieronnalla rentoutusta ja terveydellistä hyötyä

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen tarjoaa erilaisten jalkahoitojen lisäksi myös jalkahierontaa Kauhajoella. Jalkahieronta rentouttaa ja laittaa veren kiertämään! Hieronta sisältää jalkaterän muokkausta ja vyöhyketerapeuttista hierontaa. 

Ayurvedinen jalkojen refleksologia

Ayurvedinen jalkojen refleksologia hyödyntää modernia vyöyhykerapiaa ja yhdistää sen perinteiseen intialaiseen hoitomuotoon. Ayurvedinen jalkojen refloksologia sisältää erilaisia sivelyjä, painalluksia ja venytyksiä, jotka kohdistetaan sääriin ja erityisesti jalkateriin. Hoito on erittäin hellävarainen ja oikein rentouttava. Hoidolla voidaan parantaa unen laatua, verenkiertoa, jalkojen turvotusta ja lihassärkyä.  

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta keskittyy jalkapohjien vyöhykkeiden ja akupisteiden käsittelyyn. Painelemalla tiettyjä pistetä vaikutan koko kehon hyvinvointiin. Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta auttaa muun muassa päänsärkyyn ja migreeniin sekä selkä- ja vatsavaivoihin.

Varaa aika itselle tai kysy lahjakorttia ystävälle

Tulen myös koti- ja laitoskäynneille, jos asiakkaan on hankalaa saapua hoitolaan. Varaa aika jalkahoitoon tai kysy lahjakortista!

Myynnissä laadukkaita jalkahoitotuotteita

Kysy meiltä laadukkaista jalkojenhoitotuotteista. Olemme Colose-ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimistamme löydät myös kiristämättömät sukat isoillekin jaloille ja Mediteamin laadukkaat kompressiotuotteet ja apuvälineet. Mediteamin tuotteisiin voit tutustua heidän kotisivuillaan täällä: www.mediteam.fi

mediateam oy:ltä laadukkaat tuotteet jalkojen hoitoon

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

040 762 2757

posti@liikkuvatjalat.fi