Jalkahieronnalla rentoutusta ja terveydellistä hyötyä

Ota yhteyttä

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen tarjoaa erilaisten jalkahoitojen lisäksi myös jalkahierontaa Kauhajoella. Jalkahieronta rentouttaa ja laittaa veren kiertämään! Hieronta sisältää jalkaterän muokkausta ja vyöhyketerapeuttista hierontaa.

Ayervedinen jalkojen hieronta

Ayurvedinen jalkojen hieronta

Ayurvedinen eli intialainen jalkojen hieronta on dynaaminen yhdistelmä intialaista jalkahierontaa sekä filosofiaa ja tekniikoita nykyaikaisen refleksologian ohella. Ayurvedinen jalkojen refloksologia sisältää erilaisia tekniikoita, sivelyjä, painalluksia ja venytyksiä, jotka kohdistetaan sääriin ja erityisesti jalkateriin. Hoito on erittäin hellävarainen ja oikein rentouttava. Hoidolla muun muassa lievitetään epätavallisia lihasjännityksiä ja tehostetaan hermoston toimintaa.

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Jalkahieronta

Hieronnalla on monia terapeuttisia vaikutuksia ihoon, ihonalaiskudoksiin, tuntoon, verenkiertoon, lihaksiin, kipuun ja sidekudokseen. Alaraajan hierontaa soveltuu erilaiset klassisen hieronnan otteet. Hieronnan seurauksena nesteet liikkuvat kudoksista suoniin ja takaisin. Kipu ja jännitys vähenee ja aineenvaihdunta jaloissa vilkastuu. Hieronnalle on myös vasta-aiheita ja ne otetaan huomioon ennen aloittamista, koska on tiloja tai sairauksia, jolloin hieronta on kokonaan kielletty.

Varaa aika itselle tai kysy lahjakorttia ystävälle

Tulen myös koti- ja laitoskäynneille, jos asiakkaan on hankalaa saapua hoitolaan. Varaa aika jalkahoitoon tai kysy lahjakortista!

Myynnissä laadukkaita jalkahoitotuotteita

Kysy meiltä laadukkaista jalkojenhoitotuotteista! Olemme Colose-ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimistamme löydät myös kiristämättömät sukat isoillekin jaloille ja Mediteamin laadukkaat kompressiotuotteet ja apuvälineet. Mediteamin tuotteisiin voit tutustua heidän kotisivuillaan.