Liikkuvat jalat

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

KAUHAJOKI

040 762 2757

Soita ja kysy lisää:

040 762 2757

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen
Sanssinkuja 2 Linja-autoasema
61800 KAUHAJOKI

Y-tunnus: 21237912
Puh: +358407622757

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jalkahoitoa Kauhajoella

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen tarjoaa jalkahoitoa Kauhajoen kunnassa ja lähialueilla. Olen jalkojen hoitaja, jolla on koulutuksen ja kokemuksen tuomaa ammattitaitoa hoitaa mitä erilaisempia jalkaongelmia. Jalkahoitolani sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Kauhajoella ja hoitolaan on helppo tulla myös pyörätuolilla.

  • Jalkahoidot hoitolassa tai koti- ja laitoshoitoina. Parilliset viikot hoitolassa ja parittomat viikot kotikäynneillä, mutta tarkista vastaajasta missä olen!
  • Hoitolaan esteetön pääsy pyörätuolilla ja rollaattorilla.
  • Hoidan myös vaativia ongelmia.
  • Hoitolasta voit ostaa jalkojenhoitoon tarkoitetut laatutuotteet.
  • Tarjoan myös parafiinihoidot käsille ja jaloille.
  • Kysy lahjakorteista ystävälle tai sukulaiselle!

Ennaltaehkäisevää, kuntouttavaa ja hoitavaa jalkahoitoa

Kärsitkö diabeteksesta? Silloin on tärkeää huolehtia ennaltaehkäisevästä jalkojenhoidosta, jolla varmistat jalkojen toimintakyvyn. Tarjoan myös kuntouttaa jalkojenhoitoa, hierontaa ja vyöhyketerapiaa. Perusjalkojenhoidossa hävitän erilaiset känsät ja kovettumat. Jos kärsit kivuliaista jalkavaivoista, kuten sisäänkasvaneista kynsistä, ota heti yhteyttä.

Liikkumista helpottavia hoitoja ja välineitä

Hoidoillani pyrin edistämään liikkuvuuttasi. Valmistan yksilöllisiä varvasortooseja erilaisten vaivojen helpottamiseksi ja myynnissä myös paljon erilaisia valmiita vaihtoehtoja. Lisätietoja jalkahoidoista voit lukea täältä.

Myös koti- ja laitoskäynnit

Jos et pääse liikkumaan tai muutoin sinulle on helpompaa toteuttaa jalkahoito kotonasi tai laitoksessa, se onnistuu. Pääasiassa parittomat viikot olen koti- ja laitoskäynneillä mutta kannattaa tarkistaa puhelinvastaajasta missä olen. Alueenani on Kauhajoen kaupunki. Voit myös ostaa lahjakortin lähimmäisellesi – jalkahoito on jokaiselle rentouttava kokemus!

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

040 762 2757

posti@liikkuvatjalat.fi

www.liikkuvatjalat.fi

Myynnissä laadukkaita jalkahoitotuotteita

Kysy meiltä laadukkaista jalkojenhoitotuotteista. Olemme Colose-ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimistamme löydät myös kiristämättömät sukat isoillekin jaloille ja Mediteamin laadukkaat kompressiotuotteet ja apuvälineet. Mediteamin tuotteisiin voit tutustua heidän kotisivuillaan täällä: www.mediteam.fi

mediateam oy:ltä laadukkaat tuotteet jalkojen hoitoon

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

040 762 2757

posti@liikkuvatjalat.fi