Sanssinkuja 2 Linja-autoasema
61800
KAUHAJOKI

Soita ja kysy lisää:

040 762 2757

Jalkahieronnalla rentoutusta ja terveydellistä hyötyä

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen tarjoaa erilaisten jalkahoitojen lisäksi myös jalkahierontaa Kauhajoella. Jalkahieronta rentouttaa ja laittaa veren kiertämään! Hieronta sisältää jalkaterän muokkausta ja vyöhyketerapeuttista hierontaa. 

Ayurvedinen jalkojen refleksologia

Ayurvedinen jalkojen refleksologia hyödyntää modernia vyöyhykerapiaa ja yhdistää sen perinteiseen intialaiseen hoitomuotoon. Ayurvedinen jalkojen refloksologia sisältää erilaisia sivelyjä, painalluksia ja venytyksiä, jotka kohdistetaan sääriin ja erityisesti jalkateriin. Hoito on erittäin hellävarainen ja oikein rentouttava. Hoidolla voidaan parantaa unen laatua, verenkiertoa, jalkojen turvotusta ja lihassärkyä.  

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta keskittyy jalkapohjien vyöhykkeiden ja akupisteiden käsittelyyn. Painelemalla tiettyjä pistetä vaikutan koko kehon hyvinvointiin. Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta auttaa muun muassa päänsärkyyn ja migreeniin sekä selkä- ja vatsavaivoihin.

Varaa aika itselle tai kysy lahjakorttia ystävälle

Tulen myös koti- ja laitoskäynneille, jos asiakkaan on hankalaa saapua hoitolaan. Varaa aika jalkahoitoon tai kysy lahjakortista!

Myynnissä laadukkaita jalkahoitotuotteita

Kysy meiltä laadukkaista jalkojenhoitotuotteista. Olemme Colose-ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimistamme löydät myös kiristämättömät sukat isoillekin jaloille ja Mediteamin laadukkaat kompressiotuotteet ja apuvälineet. Mediteamin tuotteisiin voit tutustua heidän kotisivuillaan täällä: www.mediteam.fi

mediateam oy:ltä laadukkaat tuotteet jalkojen hoitoon

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen
Sanssinkuja 2 Linja-autoasema
61800
KAUHAJOKI
posti@liikkuvatjalat.fi

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!