Liikkuvat jalat

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

KAUHAJOKI

040 762 2757

Soita ja kysy lisää:

040 762 2757

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen
Sanssinkuja 2 Linja-autoasema
61800 KAUHAJOKI

Y-tunnus: 21237912
Puh: +358407622757

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen on asiantunteva jalkahoitaja Kauhajoella.Tarjoan palvelujani jalkahoitolassa pääasiassa parillisilla viikoilla. Parittomilla viikoilla teen koti- ja laitoskäyntejä Kauhajoella.

Teen nelipäiväistä työviikkoa 31.5.2019 alkaen, olen perjantait vapaalla!

Ajat voivat vaihdella niin tarkista puhelinvastaajan viestistä, tekstiviestillä tai whatssapilla missä olen!

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen
Sanssinkuja 2 Linja-autoasema
61800 KAUHAJOKI
Puh. 040 762 2757

Ajanvaraus jalkahoitoon torstaisin klo 15.00 - 17.00

Ajanvaraus torstaisin klo 15.00 - 17.00 numerosta 040 762 2757

Voit myös ostaa lahjakortin ystävälle!

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

040 762 2757

posti@liikkuvatjalat.fi

www.liikkuvatjalat.fi

Myynnissä laadukkaita jalkahoitotuotteita

Kysy meiltä laadukkaista jalkojenhoitotuotteista. Olemme Colose-ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimistamme löydät myös kiristämättömät sukat isoillekin jaloille ja Mediteamin laadukkaat kompressiotuotteet ja apuvälineet. Mediteamin tuotteisiin voit tutustua heidän kotisivuillaan täällä: www.mediteam.fi

mediateam oy:ltä laadukkaat tuotteet jalkojen hoitoon

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen

Sanssinkuja 2 Linja-autoasema

61800 KAUHAJOKI

040 762 2757

posti@liikkuvatjalat.fi